Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

We dansen de Samba! in Delft

Details over dit uitje

Klaar om in korte tijd de gezelligste dans van de wereld te leren? Boek dan de Samba workshop van Prinsenstad Events en ga heupwiegend met elkaar de middag door. Zo creëren we gewoon een exotisch gevoel en Braziliaans carnaval in hartje Delft.

Onder leiding van onze samba professional leren jullie alles over deze opzwepende Braziliaanse vreugdedans. Zorg uiteraard dat de heupen alvast los zijn, voor jullie de workshopruimte betreden. Als dat lukt dan is natuurlijk de uitkomst van deze samba workshop fenomenaal en kunnen jullie zo deelnemen aan het Braziliaanse carnaval. Deze workshop is perfect als dag onderdeel voor een gezellig vrijgezellenfeest of als leuke avondvulling met vriendinnen. Maak kennis met de leukste Latijns-Amerikaanse dans en gooi die heupen lekker los!

Tijdens de workshop krijgen jullie af en toe ook even de tijd om op adem te komen, uiteraard zorgt jullie workshop instructeur dan voor het correcte voorbeeld. Die weet natuurlijk wel hoe je de samba perfect danst. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie Delft
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan