Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Delft

Details over dit uitje

Swingen op lekkere ritmes met mooie exotische slaginstrumenten, deze percussie workshop van Prinsenstad Events maakt van uw feestje of partijtje een echte muzikale belevenis. Wilt u met vrienden of met een wat groter gezelschap lekker te keer gaan onder leiding van echte professionals? Reserveer de Percussieworkshop en ga eens even helemaal los!

Ritme zit in onze genen en gaat er nooit meer uit! Deze workshop begint met een korte introductie en daarna gaat u allemaal op uw eigen instrument verder. Het mooie van deze workshop is dat iedereen elkaar aanvult, dus er worden nooit fouten gemaakt! Eens kijken wie de versnelling van het ritme aankan en wie nog een beetje stramme polsen heeft! De djembé, doundoun, sanbang, kenkeni en andere instrumenten staan voor u klaar.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Gezellige locatie in Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Workshop Djembé in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan