Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Delftsblauw Servies Schilderen

Details over dit uitje

Zin om tijdens jullie bedrijfs- of vrijgezellenfeest een aanvulling voor jullie servies te maken met een unieke eigen inbreng. U schildert ieder een onderdeel van het Delfts blauwe servies. Dat is één van de vele mogelijkheden van deze gezellige workshop van Prinsenstad Events. De workshop staat geheel in het teken van Delfts Blauw, dat eind 16e eeuw zo populair was en als vervanging diende voor duurder Chinees porselein.

Na een korte introductie over de geschiedenis en de technieken die bij het maken van Delfts Blauw gebruikelijk zijn, gaat u zelf aan de slag om een fraaie versiering aan te brengen. U hoeft zeker geen groot kunstenaar te zijn om iets leuks te maken, iedereen kan een schitterende tegel maken die niet zo misstaan in uw eigen badkamer!

Kiest u voor een korte workshop of willen jullie uitgebreid kennis op doen van het Delfts blauw schilderen? Aan u de keus!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleider
  • Benodigdheden
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

Korte workshop (1 uur) € 29,50 p.p. excl. BTW
Uitgebreide workshop (2 uur) € 39,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan