Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Delft

Details over dit uitje
Hunted Tablet Game in Delft

De ontsnapping uit de gevangenis was de eerste stap, maar wat nu… meteen een grote slag slaan in hartje Delft natuurlijk! Dit klinkt natuurlijk makkelijker dan het is, want de premiejagers liggen op de loer. Tijdens de Hunted Tabletgame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager, want halverwege zullen de rollen omgedraaid worden. Wie verzint de beste tactiek en durft het meest?

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team van 3 tot 5 spelers wordt voorzien van een GPS tablet, waarop u een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages ziet. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen. De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen!  Het wordt een spannend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

Inclusief:
  • Een GPS Tablet per team
  • Begeleiding
  • Een drankje na afloop
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan