Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Outdoor Graffiti workshop in Delft

Details over dit uitje

Graffiti is echt geen vandalisme meer, het is een kunst waarin creativiteit een grote rol speelt en het is tegenwoordig zelfs in musea te zien is. Deze Outdoor Graffitiworkshop van Prinsenstad Events zorgt voor uitstekende teambuilding, er is namelijk niets leukers dan met een grote groep collega´s of vrienden aan een kunstwerk te werken. U krijgt van ons spuitbussen, beschermende kleding en inspiratie van een professionele graffitikunstenaar die al jaren in het vak zit.

Na een korte introductie krijgt u uitgebreide uitleg hoe u de spuitbus het handigst kunt gebruiken en hoe u uw compositie opzet. Samen met uw collega´s of vrienden gaat u aan het werk om Graffiti-Art te maken die niet zou misstaan in de bedrijfskantine! U kunt een eigen logo maken, een fantasievolle compositie op basis van een foto van de directeur of allerlei andere artistieke ideeën vorm geven! Gebruik uw fantasie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een graffiti artiest
  • Buitenlocatie
  • Spuitbussen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Belangrijk:

De workshop kan niet binnen plaats vinden in verband met de giftige stoffen waarmee gewerkt wordt.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan