Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Delft

Details over dit uitje

Tijdens deze workshop van Prinsenstad Events wanen jullie je in de savanne van Afrika en kunnen jullie genieten van de muzikale klanken. Deze Djembé workshop leidt altijd tot een aanmoedigend ritme voor de hele groep!

Dit uitje kun je reserveren voor een trommelfestijn met vrienden, familie of collega’s. Bovendien kun je door middel van deze workshop ook even wat stoom afblazen.

Een Djembé is een uitgeholde boomstam, waar een geitenvel overheen is gespannen. Dit instrument werd door Afrikaanse stammen traditioneel als communicatiemiddel gebruikt. Het kost natuurlijk wel enige tijd om te leren trommelen, maar onze professional staat aan jullie zijde om in elke deelnemers de beste drummer naar boven te halen.

In een workshop leren jullie gezamenlijk een ritme te spelen. Ze zullen in Afrika nog van jullie opkijken. Heel veel plezier gewenst.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Gezellige locatie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan