Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Videoclip Opnemen in Delft

Details over dit uitje

Vandaag zullen jullie schitteren in je eigen videoclip! Daarbij gebruiken we het stadscentrum om ook nog eens de mooiste achtergrond te creëren, want wat is er nou mooier dan ons prachtige stadje Delft! Welk nummer hebben jullie in gedachte om de clip op te nemen en uiteraard mogen jullie ook zelf plekjes aangeven waar de clip geschoten dient te worden. Dan komen we tot een professioneel eindresultaat die direct op YouTube geplaatst zou kunnen worden. Hoeveel views zal het opleveren, net zoveel als Gangnam Style van Psy?

Uiteraard hebben wij geen talentenshow nodig zoals The Voice of X-factor, want jullie zijn uiteraard allemaal natuurlijke talenten die wel een performance kunnen geven! Trek je mooiste outfit maar aan of nog leuker spreek met elkaar een dresscode af. Dit komt natuurlijk alleen maar ten goede van het eindresultaat.

Voordat jullie de videoclip gaan opnemen vernemen wij natuurlijk graag welk nummer jullie willen gebruiken. Vervolgens gaat de klok tikken, want in drie uur zullen wij de clip vastleggen. Natuurlijk zorgen wij voor een streng, maar gezellig management om alles te regisseren.

Achteraf zullen jullie van ons de film ontvangen, die natuurlijk nog jaren lang afgespeeld zal worden.

Jullie zijn nog maar enkele stappen verwijderd van eeuwige roem. Reserveer daarom snel de videoclip opnemen bij Prinsenstad Events.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Professionele camera’s
  • Montage
  • Videoclip krijgen jullie achteraf toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Belangrijk:

Per reservering wordt eenmalig € 50,00 excl. BTW aan reiskosten in rekening gebracht.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan