Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail workshop in Delft

Details over dit uitje

Altijd al eens een overheerlijke cocktail willen shaken? Dat kan nu bij Prinsenstad Events! Jullie worden in korte tijd omgetoverd tot heuse cocktailshakers. Tijdens de workshop worden er allemaal heerlijke cocktails gemaakt, die natuurlijk ook geproefd gaan worden. Uiteraard gebeurt dit allemaal onder toezicht van onze vakkundige cocktailshaker.

We beginnen de dag natuurlijk met een korte uitleg over de technieken, smaakcombinaties en ingrediënten. Dit zal er voor zorgen dat jullie vervolgens een heerlijke cocktail kunnen shaken. Een scheutje rum, een beetje sap, ijs, een takje munt en shaken maar!

Per persoon zullen er ongeveer twee cocktails gemixt worden en uiteraard is proeven van uw collega shaker ook toegestaan. Wie weet geeft het gelijk weer nieuwe ideeën voor een volgende cocktail!

Wenst u ook een aantal hapjes tijdens de workshop? Dat kunnen wij voor een kleine meerprijs natuurlijk ook voor u verzorgen. Neem contact op met één van onze Prinsenstad kenners en vraag naar alle mogelijkheden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktails
  • Materiaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan