Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Delft

Details over dit uitje

Wijnliefhebbers opgelet! Prinsenstad Events heeft de lekkerste wijnen voor jullie op het programma staan tijdens de Wijnproeverij in Delft. Onze vinoloog, uiteraard ook een gigantische wijnliefhebber, heeft voor jullie een selectie gemaakt en daarbij ook nog eens allerlei informatie over proeftechnieken, de druivensoorten en de herkomst van de wijn.

Natuurlijk hebben we de proefglaasjes voor jullie al klaar staan en zullen er allerlei verschillende wijnen geproefd worden tijdens het arrangement. Ook zijn er een aantal wijnen geselecteerd met een verrassende herkomst. Aan het eind van de proeverij zult u het liefste direct een aantal doosjes wijn willen aanschaffen, zodat jullie deze thuis tijdens een gezellig diner met vrienden ook nog eens kunnen schenken. Wij weten wel wat lekker is!

Pas wel op met het doorslikken van de wijn, we willen natuurlijk niet dat jullie tollend de locatie verlaten. Gelukkig betreft het tijdens deze workshop uitsluitend proefglaasjes.

Inclusief:
  • 7 verschillende wijnsoorten
  • Enthousiaste begeleiding van een sommelier
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan