Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Diner in Delft

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een groepsuitje in Delft met echte spanning en avontuur en wilt u tussendoor uitgebreid dineren bij drie verschillende restaurants? Dan is het Wie is de Rat Diner van Prinsenstad Events precies wat u zoekt!

Het Wie is de Rat Diner arrangement van Prinsenstad Events is te vergelijken met het immens populaire Tv-programma waarin de deelnemers allerlei verschillende opdrachten moeten uitvoeren en er achter moeten komen welke verrader de boel op stelten zet.

Vooraf wordt jullie gezelschap in verschillende teams ingedeeld. Welk team verzamelt de meeste punten en doorstaat alle spelrondes het beste. Weten jullie de rat, die door middel van al zijn sabotageacties de boel loopt te verstieren ook te ontmaskeren?

Het is aan elk team om tussen de verschillende gangen door ervoor te zorgen dat de vele breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten worden opgelost. De Rat in elk team zal dit natuurlijk proberen te saboteren. Hou uw oren en ogen dus goed open!

Bij het laatste restaurant kunnen jullie genieten van een heerlijk nagerecht. Ook is het dan tijd om het beste team te feliciteren en de hoofdprijs uit te reiken. De best presterende Rat kan vervolgens ook nog even al zijn of haar streken aan het voltallige gezelschap onthullen.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Prijs voor het beste team en de best presterende Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van ons speciale drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Indien jullie niet aan het minimale aantal deelnemers komen, maar wel bereid zijn om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, dan kunnen jullie ook voor minder deelnemers boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan