Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Delft

Details over dit uitje

Geïnspireerd door een bekend Tv-programma zet Prinsenstad Events dit avontuurlijke spel geheel lokaal op de kaart! Het Wie is de Rat arrangement van Prinsenstad Events is dé succesformule voor een opwindend en boeiend groeps- of bedrijfsuitje in het altijd gezellige Delft.

Dit arrangement is een echte aanrader voor een leuk bedrijfs- of vrijgezellenfeest. De gehele groep begint met een heerlijke lunch, daarna gaan jullie in teams op zoek naar de rat binnen jullie eigen team en als afsluiter komen jullie weer samen om een uurtje te borrelen met een accordeonist.

12.00 - 13.00 Lunch

De dag wordt gestart met een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Delft. Hier krijgen jullie de mogelijkheid om een goede bodem te leggen. Na de lunch zal de begeleider zich bij jullie voegen in het spel uit te leggen om vervolgens in teams op pad te gaan.

13.00 - 16.30 Wie is de Rat

Het spel wordt gewoon gespeeld in hartje Delft, wij hebben namelijk geen ver land nodig als decor. Tijdens het spel, wat jullie in verschillende teams spelen, moeten jullie allemaal grappige, spannende en uitdagende opdrachten volbrengen. Let wel op, want er zit in elk team een rat die zal proberen de boel in de war te schoppen.

Probeer alle opdrachten zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden en let goed op, want jullie moeten in verschillende stemrondes aangeven wie jullie denken dat de rat is. Zit u aan het juiste eind?

16.30 - 17.30 Smartlappen borrel

Na alle spanning is het tijd om samen te komen in een gezellig Delfts café voor een heerlijke smartlappen borrel. Hier kunnen jullie een uurtje genieten van fantastische kaskrakers van allerlei bekende Nederlandse volkszangers. Alle teksten zullen worden vertrekt door middel van een boekje, dus iedereen kan meezingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan