015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat Arrangement in Delft

Geïnspireerd door een bekend Tv-programma zet Prinsenstad Events dit avontuurlijke spel geheel lokaal op de kaart! Het Wie is de Rat arrangement van Prinsenstad Events is dé succesformule voor een opwindend en boeiend groeps- of bedrijfsuitje in het altijd gezellige Delft.

Dit arrangement is een echte aanrader voor een leuk bedrijfs- of vrijgezellenfeest. De gehele groep begint met een heerlijke lunch, daarna gaan jullie in teams op zoek naar de rat binnen jullie eigen team en als afsluiter komen jullie weer samen om een uurtje te borrelen met een accordeonist.

12.00 - 13.00 Lunch

De dag wordt gestart met een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Delft. Hier krijgen jullie de mogelijkheid om een goede bodem te leggen. Na de lunch zal de begeleider zich bij jullie voegen in het spel uit te leggen om vervolgens in teams op pad te gaan.

13.00 - 16.30 Wie is de Rat

Het spel wordt gewoon gespeeld in hartje Delft, wij hebben namelijk geen ver land nodig als decor. Tijdens het spel, wat jullie in verschillende teams spelen, moeten jullie allemaal grappige, spannende en uitdagende opdrachten volbrengen. Let wel op, want er zit in elk team een rat die zal proberen de boel in de war te schoppen.

Probeer alle opdrachten zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden en let goed op, want jullie moeten in verschillende stemrondes aangeven wie jullie denken dat de rat is. Zit u aan het juiste eind?

16.30 - 17.30 Smartlappen borrel

Na alle spanning is het tijd om samen te komen in een gezellig Delfts café voor een heerlijke smartlappen borrel. Hier kunnen jullie een uurtje genieten van fantastische kaskrakers van allerlei bekende Nederlandse volkszangers. Alle teksten zullen worden vertrekt door middel van een boekje, dus iedereen kan meezingen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan