Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskeyproeverij in Delft

Details over dit uitje

Van de Schotse Hooglanden tot aan de Ierse kust produceert men al jaren overheerlijke whisky´s. Maar wist u dat ze in Canada ook een behoorlijk glas whisky produceren? Reserveer dit groepsarrangement van Prinsenstad Events en kom alles te weten over het productieproces en het proces van gisting in de eeuwenoude houten vaten die de whisky van zijn unieke kleur en glans voorzien.

Ook natuurlijk een leuk weetje dat iedereen het op zijn eigen manier schrijft. De Schotten drinken whisky en de Ieren en Amerikanen drinken hun whiskey met een 'e' ertussen. Zolang het maar lekker smaakt toch?

Jullie komen tijdens de proeverij uiteraard het verschil te weten tussen een 'Blended' en een 'Single Malt'. Hoe kun je nou eigenlijk herkennen of de whisk)(e)y van goede kwaliteit is en is 'Bourbon' in de Verenigde Staten nou eigenlijk wel hetzelfde als whisk(e)y bij ons? Er is te veel te vertellen over whisk(e)y, reserveer daarom snel jullie privé tasting bij Prinsenstad Events. Vraag tijdens de proeverij alles wat u wilt weten en vergeet natuurlijk niet ook zo nu en dan een nipje te nemen uit het proefglaasje. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een echte whisk(e)yspecialist
  • Ongeveer 7 proefglaasjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan