Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Delft

Details over dit uitje

Zin in een heerlijke uitgebreide lunch en tussendoor op een leuke manier wat afleiding en beweging? Dan heeft Prinsenstad Events nu voor jullie een perfecte invulling van de middag bedacht! Tijdens de Walking and Floating Brunch zullen jullie genieten van een heerlijk drie gangen lunch en om jullie iedere keer op een leuke manier naar de volgende locatie te brengen zullen we eerst een rondleiding doen van één uur en daarna ook nog eens een rondvaart. De perfecte combinatie van genieten en gezelligheid.

Voor welke gelegenheid bent u op zoek naar een leuk uitje? De Walking and Floating Brunch is zowel te boeken als afdelingsuitje, maar ook voor een middagje uit in Delft met vrienden.

Eerst zullen jullie genieten van een heerlijk voorgerecht. Wanneer iedereen is uitgegeten komt de gids jullie ophalen voor een ontspannen wandeling door het stadscentrum van onze Prinsenstad. Daarna kunt u weer gezellig kletsen aan tafel met uw collega's of vrienden, we serveren dan ook een heerlijk hoofdgerecht in een tweede restaurant. Vervolgens wordt het weer tijd om de benen te strekken en gaan we richting de rondvaartboot voor een tochtje over de Delftse grachten. U zult het met ons eens zijn dat Delft prachtig is vanaf het water. Tot slot genieten jullie weer van een heerlijk dessert in het derde etablissement. Wij weten wel hoe we een middag goed moeten afsluiten!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 18.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot, die bij mooi weer deels geopend kan worden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Gezellige rondvaart door Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, zodat u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan