Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasboot in Delft

Details over dit uitje

Welkom aan boord van de Tapasboot in Delft. Prinsenstad Events laat jullie genieten van een heerlijk tapasbuffet gedurende deze gezellige vaart. Terwijl jullie overheerlijke tapas nuttigen vaart de boot langs de mooiste plekken van Delft en de omgeving.

Op onze comfortabele boot kunnen jullie gezellig kletsen en ondertussen af en toe eens een lekker hapje nemen. Ook is er natuurlijk een scheepsbar aan boord waarbij jullie een frisje, biertje of wijntje kunnen nuttigen. Bij Prinsenstad Events verwennen wij jullie graag.

Helaas wordt het lastig om de Delftse grachten over de te varen, gezien onze boot daar net iets te groot voor is. Ook de lage bruggen in de stad werken hier niet aan mee. Niet getreurd, want uiteraard weet de schipper voldoende leuke plekjes te vinden in het Westland. We kunnen richting Den Haag of Rotterdam varen, langs het centrum van Delft!

Veel plezier!

Boot informatie:

In Delft wordt gebruik gemaakt van open boten, bij slecht weer kunnen wij via een stevig zeil de boot overdekken.

Inclusief:
  • Diverse tapas
  • Privé boot
  • Schipper
  • Scheepsbar (bier, wijn, fris)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan