Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht door Delft

Details over dit uitje

Een sportief en gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in Delft? Met de Steptocht van Prinsenstad Events weten jullie zeker dat de beenspieren worden geactiveerd. Wij nemen jullie mee langs alle bekende gebouwen en monumenten en onze gids vertelt ondertussen de mooiste verhalen over de stad. Je stept achter elkaar aan door de Delftse straten en stopt af en toe om even een leuke anekdote te horen over een plein of gebouw waar jullie voor staan. Ontdek Delft op een unieke manier!

Van de Nieuwe Kerk op de Markt met het praalgraf van Willem van Oranje tot de Koninklijke Porceleyne Fles, de enige overgebleven aardwerkfabriek van Delft, de stad biedt een breed scala prachtige gebouwen, monumenten, musea en bijbehorende verhalen. Jullie gids ‘stept’ jullie langs het mooiste dat Delft te bieden heeft en vertelt tijdens de diverse tussenstops wat boeiende verhalen.

Waarschijnlijk is het alweer een tijdje geleden dat je op een step hebt gestaan, dus step eerst even een klein rondje om te oefenen. Dan kan je er snel even aan wennen. Er zitten remmen op, dus dat scheelt! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route Informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan