Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Delft

Details over dit uitje

Op zoek naar een uniek groepsuitje met familie, vrienden of collega’s? Kies voor de Speurtocht Brunch van Prinsenstad Events. Jullie kunnen dan een middag heerlijk genieten van een uitgebreide 3-gangen lunch, gecombineerd met een speurtocht door de leukste stad van Nederland.

Wij hebben uiteraard de leukste restaurants van Delft gevonden, echte aanraders voor de fijnproevers en bij Prinsenstad Events kunnen jullie zelf de voorkeuren aangeven. Jullie beginnen de dag gezamenlijk in het eerste restaurant, waar jullie gaan genieten van een excellent voorgerecht.

Nadat er een bodem is gelegd, is het tijd om op pad te gaan in de binnenstad van Delft. Jullie worden in verschillende teams verdeeld, wat ervoor zal zorgen dat jullie competitief zullen gaan puzzelen.

Jullie kennis over Delft wordt op de proef gesteld door middel van leuke vragen. De antwoorden op die vragen zijn te verkrijgen door goed om jullie heen te kijken, goed te luisteren, na te denken en te doen. Aan de hand van een oude stadskaart en een vragenlijst zullen jullie door de stad flaneren en speciale straten en pleinen bezoeken.

Na een uurtje puzzelen is het tijd om met de hele groep samen te komen voor een het bezoek aan het tweede restaurant, waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en genieten van het hoofdgerecht. Let er goed op dat de concurrenten jullie antwoorden niet in handen krijgen! Als iedereen zijn bordje heeft leeggegeten is het tijd om de spullen te pakken voor de tweede ronde van de speurtocht.

Na de tweede ronde komen jullie samen in het laatste etablissement voor het dessert. Het is natuurlijk de bedoeling dat de complete vragenlijst is ingevuld. De begeleider zal alle vragenlijsten nakijken waarna het winnende team wordt gekroond. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, maar het is absoluut niet verkeerd om de Speurtocht Brunch hoofdprijs mee naar huis te nemen.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan