Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Speurneuzen opgelet! Zijn jullie klaar voor een avond spanning en sensatie? Bij de Sherlock Holmes Dinner Game gaan jullie genieten van een heerlijk drie gangen diner in drie verschillende restaurants en tussendoor gaan jullie als detectives op pad om een virtuele moord op te lossen met het interactieve tablet spel.

Na het voorgerecht gaan we jullie gezelschap opdelen in verschillende onderzoeksteams, zodat er een heuse strijd los zal barsten. Gewapend met een tablet en een onopgeloste moordzaak gaan jullie kris kras op pad door Delft om aanwijzingen te zoeken. Wie is de beste speurneus?

Jullie korpschef (de begeleider) is erg veeleisend, want er wordt verwacht dat er een voornaam, achternaam en het gebruikte moordwapen kunnen opleveren. De enige manier om hier achter te komen is de opdrachten correct uit te voeren die jullie via de tablet ontvangen.

Nadat jullie twee spelrondes hebben gespeeld zullen wij jullie in een gezellig restaurant ontvangen voor de afsluiting van het spel. Welk team heeft de moord opgelost? Dat blijft natuurlijk tot het einde spannend. Om iets van die spanning weg te nemen, worden jullie ook nog eens verwend met een overheerlijk dessert. Wij weten wel hoe we blije gezichten moeten krijgen!

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
22.00 – 22..30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan