Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – Rondleiding – Diner

Details over dit uitje

Groepsuitje organiseren? Even een gezellig dagje Delft met vrienden, familie of collega’s? Prinsenstad Events organiseert voor u een volledig verzorgd dagarrangement in één van de mooiste steden van ons land! We starten de dag met een privé rondvaart door de Delftse grachten. Daarna wacht de gids jullie op voor een leuke rondwandeling door het prachtige Delft. We doen alle mooie plekjes aan en op iedere hoek van de straat kan wel iets verteld worden. Tot slot sluiten we de dag sfeervol af met een gezellig diner in een restaurant naar keuze.

15.00 – 16.00 Rondvaart door Delft

Stap lekker aan boord van de rondvaartboot die jullie vanmiddag door de Delftse grachten vaart. We passeren allerlei monumenten en plekjes in het prachtige Delft. Voor u het weet bent u al een rondje om de stad heen.

16.00 – 18.00 Rondleiding

Na de rondvaart haalt de gids jullie op voor een gezellige rondleiding door het historische centrum. Uiteraard heeft de gids veel kennis paraat die hij/zij graag met jullie deelt. Jullie zullen langs alle mooie plekjes komen, zoals de Markt, de Oude- en Nieuwe kerk en uiteraard bij het Prinsenhof. Daarnaast heeft de gids natuurlijk ook nog allerlei ander bijzondere plekjes die jullie normaliter niet snel zouden zien.

18.00 – 21.00 Drie gangen diner

We sluiten de dag in stijl af! Prinsenstad Events maakt voor jullie een reservering in een restaurant naar keuze, waar jullie met elkaar nog eens de dag kunnen evalueren. Dit doen we onder genot van allerlei heerlijke gerechten. Dit is natuurlijk de lekkerste en gezelligste manier om de dag af te sluiten.

Boot informatie:

In Delft wordt gebruik gemaakt van gesloten boten, deze kan met lekker weer gedeeltelijk geopend worden.

Inclusief:
  • Privé rondvaart over de grachten van Delft
  • Rondleiding met professionele stadsgids
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan