Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Delft

Details over dit uitje

Een heerlijke rondleiding met uw eigen professionele stadsgids van Prinsenstad Events. Beleef de binnenstad van Delft tijdens deze fijne Walking Brunch.

Dit is het perfecte arrangement om uw groepsuitje of bedrijfsuitje geheel verzorgd in de steigers te zetten. Naast een rondleiding door de stad kunt u genieten van drie voortreffelijke gerechten in drie toprestaurants in Delft.

Onze bekwame gids kan de mooiste, bekende en onbekende, plekjes in Delft laten zien en de leukste anekdotes en verhalen vertellen. Tussen de rondleiding door geniet u van verschillende welverdiende culinaire pauzes. De Walking Brunch in Delft is een heerlijke en originele manier om de stad eens goed te ontdekken.

Laat u zich eens goed verwennen en kom genieten van de leukste ontdekkingstocht in Delft.

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Rondleiding
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen lunch
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Walking Brunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Delft with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Delft.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan