Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Privé Rondvaart door Historisch Delft

Details over dit uitje

Heeft u zin in een leuke rondvaart over de grachten van Delft en hierbij genieten van de prachtige gebouwen die langs de route staan? Dan regelt Prinsenstad Events voor jullie graag een privé rondvaartboot die alle mooie plekjes van Delft laat zien.

Uw schipper weet over alle mooie grachten in Delft wel een mooi verhaal te vertellen en is een echte Delft kenner! Helaas is niet iedere gracht te bevaren, simpelweg doordat er (historische) bruggen overheen zijn gebouwd die te laag zijn om onderdoor te varen. Maar niet getreurd, want dit kunt u wel aan Prinsenstad Events overlaten. Wij hebben de best beschikbare route voor jullie uitgezocht waarbij u nog steeds de mooiste plekjes van Delft te zien krijgt.

Neem gerust contact op, om jullie privé rondvaart te bespreken en geniet van een goed georganiseerde vaart door het prachtige Delft.

Boot informatie:

In Delft wordt gebruik gemaakt van gesloten boten, die bij mooi weer deels geopend kunnen worden.

Inclusief:
  • Rondvaart met professionele schipper
  • Mooie route over de bekendste Delftse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Rondvaart in Delft gezellig combineren met lunch of diner?

Alle rondvaarten en vaararrangementen van Prinsenstad Events zijn uiteraard ook in combinatie met een lunch, diner of allerlei andere leuke uitjes te organiseren? Bespreek uw dagje uit in Delft met onze klantenservice.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan