Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Lunch in Delft

Details over dit uitje

Altijd al willen weten wie binnen jullie afdeling de beste schoonzoon of schoondochter is? Je komt het te weten tijdens de Ranking the Stars Lunch in Delft met Prinsenstad Events. Daarnaast zal er ook nog eens een heerlijke lunch geserveerd worden! Hoe goed ken je eigenlijk je vrienden, collega's of familie? Misschien ben jij deze middag wel de pisang. Niks is zeker tijdens de Ranking the Stars lunch, het enige wat we wel zeker weten is dat hilariteit gegarandeerd is.

Het gehele arrangement zal plaats vinden in een restaurant naar keuze, waar we jullie gezelschap zullen verdelen in kleine teams. Vooraf krijgt iedereen de mogelijkheid om de rankings in te vullen en de uitkomsten worden op een leuke manier door jullie quizmaster gepresenteerd. Wie staat minstens drie uur per week voor de spiegel om enigszins leuk voor de dag te komen? Wie heeft de meeste werkgevers gehad in z'n leven? Welke collega heeft de meeste katers gehad? Ongetwijfeld zullen er een paar verrassende geheimpjes onthuld worden deze middag.

Jullie presentator staat al te popelen om alle details uit de deelnemers te krijgen en bij Prinsenstad Events hebben jullie gewoon de mogelijkheid om de vragen zelf aan te passen. Jullie kunnen het bont of extra bont maken. Natuurlijk hebben we voor het beste team een leuke Ranking the Stars prijs! Wie zal hem mee naar huis nemen?

Dat wordt genieten! Veel plezier.

Inclusief:
  • Gezellige quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tipje!:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens de lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan