Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Delft

Details over dit uitje

Maak je borst maar nat voor dit spetterende arrangement! We gaan vanavond eens de leukste details onthullen van je collega's of vrienden. Tijdens het Ranking the Stars Diner van Prinsenstad Events leggen wij alle geheimen over de deelnemers bloot. Tussendoor wordt er natuurlijk ook goed voor jullie gezorgd, want er wordt genoten van een overheerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze.

Laten we het spel eens even goed uitleggen, want het belooft echt hilarisch te worden. Alle deelnemers krijgen vooraf de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden en de deelnemers te ranken. Wie van uw collega's of vrienden is de beste schoonzoon of -dochter, welke vrouw staat het langste voor de spiegel of wie komt er het vaakst te laat op werk. Dit wordt allemaal verwerkt in een leuke quiz. Zet er één van onze enthousiaste quizmasters bij en je hebt hét recept voor een geslaagd uitje.

Dat is natuurlijk nog niet alles, want tussen de verschillende spelrondes door krijgen jullie een heerlijk drie gangen diner geserveerd. Om je vingers bij af te likken!

Aan het einde van de avond zullen wij het team dat de anderen het beste kan inschatten de Ranking the Stars hoofdprijs overhandigen.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Toplocatie in centrum van Delft
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan