Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PopQuiz Lunch in Delft

Details over dit uitje

Wilt u gezellig met elkaar lunchen en tussendoor ook nog eens een leuke Pop quiz doen? Dan is de Popquiz Lunch van Prinsenstad Events in Delft zeker een aanrader voor jullie uitje.

Tijdens het arrangement gaat de quizmaster jullie muziekkennis eens goed testen. Hoeveel hitjes weten jullie te raden? Wij kunnen wel 24 uur vullen met allerlei leuke nummers uit het verleden. Doen we natuurlijk niet, maar u zult zeker tijdens het arrangement een aantal keer het ''oh ja'' moment hebben, waarbij u een nummer hoort die toch wel weer heel leuk is om te horen. Weet u uiteindelijk de naam van de zanger nog?

Tijdens de Popquiz Lunch serveren we ook nog eens een overheerlijke lunch. Dus we gaan zowel lekker meezingen als genieten van een heerlijk bereide maaltijd en dit allemaal in hartje Delft.

Ondertussen gooit onze vrolijke quizmaster er nog wat leuke hitjes in en komt er een vragenvuur over de verschillende popsterren op u af. Alles maar met één doel, de winnaar worden! Bent u volledig op de hoogte van Bruce Springsteen, Marco Borsato en Madonna? Weet u nog in welk jaar 'Thriller' van Michael Jackson uitkwam en welke zangers en/of zangeressen een relatie met elkaar gehad hebben? Uiteraard hebben we een aantal verschillende quizzen bedacht om de muziek naar jullie smaak af te stemmen. Welke kiest u?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Strijden vanmiddag de dames tegen de heren of vormen we duo's? Veel is mogelijk bij het spel! Tussendoor genieten jullie ook nog van de lekkerste gerechten. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan de beste popquizzers. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan