Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Delft

Details over dit uitje

Bent u een echte muziekliefhebber en wilt u het opnemen tegen andere experts? Tijdens het Popquiz Dinerspel van Prinsenstad Events vuurt onze quizmaster in hoog tempo verschillende vragen op u af. Of het nou om House uit de jaren '90 gaat, Rap, Popmuziek, Hip Hop of originele Hollandse smartlappen uit de oude doos ze kunnen allemaal voorbij komen.

Tussen de verschillende spelrondes door zullen jullie ook nog eens een heerlijk drie gangen diner nuttigen in een locatie naar keuze. Zo kunnen jullie tussen de rivaliteit ook nog eens gezellig met elkaar kletsen en een drankje drinken.

Tijdens de Pop quiz krijgt u allerlei muziekfragmenten te horen waaruit u de artiest, de songwriter of de originele uitvoering moet zien te destilleren! Deze Popquiz kan ook helemaal aan uw kennis worden aangepast, wij hebben namelijk verschillende quizzen ontwikkeld. Standaard gebruiken wij de diverse popquiz, mocht u anders wensen dan horen wij het natuurlijk graag.

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Zorg dat uw kennis up to date is voor jullie met het arrangement beginnen. Er zullen mogelijk fragmenten voorbij komen van Shawn Mendes tot de Spice Girls en Rolling Stones tot Marco Borsato. Het kan alle kanten op. Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Keuze uit genre, 60's, 70's, 80's, 90's, divers, Nederpop
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan