Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Lunch – Flikken – Borrel

Details over dit uitje

Tijd om uw collega's of vrienden eens in de watten te leggen? Dan is het Rondleiding - Lunch - Flikken - Borrel dagarrangement van Prinsenstad Events een tip van ons. Dit is een bijzonder gezellig en ontspannen programma.

11.00 - 13.00 Rondleiding

We beginnen de dag met een gezellige kennismaking met Delft. Samen met onze professionele stadsgids gaan jullie wandelend door de stad. Uiteraard passeren jullie de mooiste monumenten, gebouwen en pleinen, maar onze gidsen weten nog veel meer over Delft te vertellen! Wat dacht u van een aantal sappige anekdotes of verhalen?

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding zullen jullie vast trek hebben gekregen! Daarom brengt de gids jullie naar de gezellige lunchlocatie waar jullie kunnen genieten van een overheerlijke lunch. Uiteraard werkt Prinsenstad Events met verschillende locaties samen, waarbij jullie zelf een keuze aan kunnen geven.

14.00 - 16.00 Flikken Delft

Na de moord op Willem van Oranje dachten wij dat er nog wel één (fictieve) moord bij kon. Daarom gaan jullie na de lunch het Flikken spel spelen, waarbij jullie kris kras door Delft op zoek gaan naar het moordwapen, moordlocatie en de moordenaar. Uiteraard zal de begeleider eerst het hele spel toelichten en jullie in groepjes verdelen. We willen natuurlijk wel een flinke strijd tussen de teams zien. Wie weet de moord correct op te lossen?

16.00 - 17.00 Borrel

Jullie zullen geheid na het spel snakken naar een lekker drankje. Daarom sluiten we de dag af met een gezellige borrel in een Delfts restaurant. Hier wordt uiteraard ook het winnende team van het Flikken spel bekend gemaakt. Bent u de winnaar?

Inclusief:
  • Professionele gids tijdens de rondleiding
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding tijdens het spel
  • Spelbenodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan