015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Lunch – Flikken – Borrel

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding – Lunch – Flikken – Borrel

Tijd om uw collega's of vrienden eens in de watten te leggen? Dan is het Rondleiding - Lunch - Flikken - Borrel dagarrangement van Prinsenstad Events een tip van ons. Dit is een bijzonder gezellig en ontspannen programma.

11.00 - 13.00 Rondleiding

We beginnen de dag met een gezellige kennismaking met Delft. Samen met onze professionele stadsgids gaan jullie wandelend door de stad. Uiteraard passeren jullie de mooiste monumenten, gebouwen en pleinen, maar onze gidsen weten nog veel meer over Delft te vertellen! Wat dacht u van een aantal sappige anekdotes of verhalen?

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding zullen jullie vast trek hebben gekregen! Daarom brengt de gids jullie naar de gezellige lunchlocatie waar jullie kunnen genieten van een overheerlijke lunch. Uiteraard werkt Prinsenstad Events met verschillende locaties samen, waarbij jullie zelf een keuze aan kunnen geven.

14.00 - 16.00 Flikken Delft

Na de moord op Willem van Oranje dachten wij dat er nog wel één (fictieve) moord bij kon. Daarom gaan jullie na de lunch het Flikken spel spelen, waarbij jullie kris kras door Delft op zoek gaan naar het moordwapen, moordlocatie en de moordenaar. Uiteraard zal de begeleider eerst het hele spel toelichten en jullie in groepjes verdelen. We willen natuurlijk wel een flinke strijd tussen de teams zien. Wie weet de moord correct op te lossen?

16.00 - 17.00 Borrel

Jullie zullen geheid na het spel snakken naar een lekker drankje. Daarom sluiten we de dag af met een gezellige borrel in een Delfts restaurant. Hier wordt uiteraard ook het winnende team van het Flikken spel bekend gemaakt. Bent u de winnaar?

Inclusief:
  • Professionele gids tijdens de rondleiding
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding tijdens het spel
  • Spelbenodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan