Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Escape City – Borrel in Delft

Details over dit uitje

Bedrijfsuitje of een middagje met vrienden op stap? Dan heeft Prinsenstad Events voor jullie een leuk middagprogramma ontwikkeld waarbij jullie gaan genieten van een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze, daarna spelen jullie virtuele Escape City Tablet spel en sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

13.00 – 14.00 Lunch

Uiteraard zullen we eerst een flinke bodem moeten leggen, voordat jullie met het Escape City Spel kunnen presteren. Daarom reserveren wij een tafel in een Delfts restaurant waarbij jullie lekker verwend worden. Aan het eind van de lunch komt de begeleider jullie ophalen om het spel te starten.

14.00 – 16.00 Escape City

Na de lunch is het tijd om eens aan de slag te gaan met een pittig tablet spel. Bij de Escape City moeten jullie allerlei raadsels oplossen om virtueel gegijzelde mensen te bevrijden. Uiteraard maken we het niet makkelijk, want er loopt gewoon een klok en voor de tijd is verstreken moeten de gegijzelde mensen bevrijd zijn.

We hebben het spel gebaseerd op de populaire escape rooms. Alleen sluiten wij jullie dit keer niet op, maar moeten jullie juist de mensen uit de handen van dr. Crypto zien te bevrijden.

Tussendoor kunnen jullie ook zien hoe het met de concurrentie gaat, want voor we het spel starten worden jullie in verschillende teams ingedeeld. Lossen jullie de meeste raadsels op en bent u straks het winnende team?

16.00 – 17.00 Borrel

Wanneer iedereen volledig is uitgeput van het harde denkwerk en het wandelen door de stad kunnen jullie genieten van een gezellige borrel in een Delfts restaurant. Hierbij kan iedereen uiteraard een uurtje onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee nuttigen en kan er nog even gezellig met elkaar gekletst worden. Natuurlijk zal de begeleider ook tijdens de borrel het winnende team uitroepen en in het zonnetje zetten met de enige echte Escape City hoofdprijs.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan