7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 1 reviews
015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Escape City – Borrel in Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Escape City – Borrel in Delft

Bedrijfsuitje of een middagje met vrienden op stap? Dan heeft Prinsenstad Events voor jullie een leuk middagprogramma ontwikkeld waarbij jullie gaan genieten van een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze, daarna spelen jullie virtuele Escape City Tablet spel en sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

13.00 – 14.00 Lunch

Uiteraard zullen we eerst een flinke bodem moeten leggen, voordat jullie met het Escape City Spel kunnen presteren. Daarom reserveren wij een tafel in een Delfts restaurant waarbij jullie lekker verwend worden. Aan het eind van de lunch komt de begeleider jullie ophalen om het spel te starten.

14.00 – 16.00 Escape City

Na de lunch is het tijd om eens aan de slag te gaan met een pittig tablet spel. Bij de Escape City moeten jullie allerlei raadsels oplossen om virtueel gegijzelde mensen te bevrijden. Uiteraard maken we het niet makkelijk, want er loopt gewoon een klok en voor de tijd is verstreken moeten de gegijzelde mensen bevrijd zijn.

We hebben het spel gebaseerd op de populaire escape rooms. Alleen sluiten wij jullie dit keer niet op, maar moeten jullie juist de mensen uit de handen van dr. Crypto zien te bevrijden.

Tussendoor kunnen jullie ook zien hoe het met de concurrentie gaat, want voor we het spel starten worden jullie in verschillende teams ingedeeld. Lossen jullie de meeste raadsels op en bent u straks het winnende team?

16.00 – 17.00 Borrel

Wanneer iedereen volledig is uitgeput van het harde denkwerk en het wandelen door de stad kunnen jullie genieten van een gezellige borrel in een Delfts restaurant. Hierbij kan iedereen uiteraard een uurtje onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee nuttigen en kan er nog even gezellig met elkaar gekletst worden. Natuurlijk zal de begeleider ook tijdens de borrel het winnende team uitroepen en in het zonnetje zetten met de enige echte Escape City hoofdprijs.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan