Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeurproeverij in Delft

Details over dit uitje

Likeur is eigenlijk een ondergewaardeerd drankje, maar het is zo lekker! Zeker als je er een kenner bij hebt die ook nog eens veel achtergrond informatie kan geven over het destillaat én natuurlijk laten we jullie ook nog eens verschillende likeurtjes proeven. Dat is de likeurproeverij van Prinsenstad Events.

De ingrediënten van likeur zijn niet heel erg uitgebreid. Neem wat alcohol, wat suiker en voeg er een lekker smaakje van kruiden en/of vruchten aan toe en dan heb je al snel een lekker eindresultaat. Daarom hebben wij juist deze likeurkenner voor jullie ingeschakeld, want hij heeft de perfecte kennis van de lekkerste likeuren die jullie vandaag te proeven krijgen.

Geniet van de lekkerste drankjes en de leuke weetjes over de likeurtjes die geproefd worden! Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 7 verschillende likeurtjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan