Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Delft

Details over dit uitje

Het Stand-Up Comedy Diner van Prinsenstad Events is een gezellig en lachwekkend avondprogramma waarbij u kunt genieten van stand up comedy en een heerlijk diner in het hartje van Delft. Het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die zin heeft in een avondje lachen met vrienden of collega's.

17.00 - 18.30 Stand-up Comedy Workshop

Een workshop vol hilariteit en creativiteit. Deze workshop wordt begeleid door een professionele stand-up comedian uit de Nederlandse comedy-scene. Tijdens de workshop maakt u kennis met originele grappen en humoristische woordspelingen om uw lachspieren eens goed op de proef te stellen. Uw eigen improvisatietalent wordt uiteraard ook even flink gestimuleerd.

18.30 - 21.00 Diner

Na de Stand-up Comedy workshop is het tijd om even bij te komen van het gelach onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner.

Dit altijd gezellige Stand Up Comedy Diner arrangement van Prinsenstad Events is bijzonder geschikt voor een origineel en feestelijk bedrijfsfeest maar is ook als uitstapje met vrienden of familie te boeken. Maak uw speciale wensen aan ons kenbaar, want niets is onmogelijk!

Inclusief:
  • 3 gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Getalenteerde comedian
  • Locatie in het centrum van Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan