Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch Delft

Details over dit uitje

Bent u ook zo'n fan van Kolonisten van Catan? Bij Prinsenstad Events kunt u nu het populaire bordspel boeken. Wij gaan alleen niet met elkaar om de tafel zitten voor het spel, maar wij hebben er een super modern virtueel tablet spel van gemaakt. Jullie gaan in groepjes kris kras door Delft heen om een zo groot mogelijk territorium te creëren. Daarnaast gaan jullie ook nog eens heerlijk lunchen in drie verschillende restaurants in hartje Delft.

Ook als u het spel niet kent levert dat geen problemen op. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg en een enthousiaste begeleider die het spel voor jullie uit zal leggen. Daarna gaan jullie in teams op pad om zo veel mogelijk grondstoffen te verzamelen en jullie virtuele kolonie op te bouwen. Let wel op, als jullie te traag zijn zullen de grondstoffen opgepikt worden door andere teams. Via de tablet zijn de locaties van de grondstoffen te vinden en kunnen er ridderkaarten gespeeld worden, ontwikkelingskaarten aangekocht worden en kunnen jullie plunderen.

Uiteraard moeten we de koloniebouwers ook in de watten leggen. Jullie zullen daarom deze middag in drie verschillende Delftse restaurants met elkaar gerechten nuttigen. Tijdens het dessert zal de begeleider het winnende team uitroepen!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 - 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 - 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 - 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan