Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Diner in Delft

Details over dit uitje

Varzamelaars opgelet! Het leukste bordspel is nu ook bij Prinsenstad Events te boeken als virtueel tablet spel. Het Kolonisten van Catan Diner is het leukste uitje en uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. Jullie wisselen de twee spelrondes af met drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Wat wordt er eigenlijk van jullie verwacht tijdens het spel? Uiteindelijk zullen jullie een virtuele kolonie gaan starten. Er moeten grondstoffen verzameld worden, je kan ridderkaarten spelen om andere teams te beroven en ontwikkelingskaarten kunnen aangekocht worden. Het lijkt makkelijk, maar let goed op, want grondstoffen zijn niet onuitputbaar.

Om een leuke twist aan de avond te geven, zullen wij het spel afwisselen met drie gerechten in drie verschillende restaurants. Uiteraard kunt u hier zelf voorkeuren in aangeven, of wij maken een leuke selectie voor jullie. Zo kunnen jullie met elkaar tussendoor ook nog eens gezellig kletsen én natuurlijk genieten van de heerlijke gerechten.

Na de tweede spelronde zullen jullie in het laatste restaurant verzamelen. Hier zal de begeleider het winnende team bekend maken, terwijl jullie ook genieten van een heerlijk dessert. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Kolonisten van Catan Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Kolonisten van Catan Game deel 2
22.00 – 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan