Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Wedstrijd in Delft

Details over dit uitje

Als je op zoek bent naar een fenomenaal uitje voor je familie- of vrijgezellenuitje, dan ben je hier aan het juiste adres. Prinsenstad Events heeft voor jullie de Karaoke Wedstrijd. Deze wedstrijd geeft jullie de kans om helemaal los te gaan op bekende hits.

Jullie worden verwacht op een gezellige locatie in hartje Delft, waar elke deelnemer een keer de microfoon in handen zal krijgen. Dit is jullie kans om je talent te laten zien aan het grote publiek.

Om vol zelfvertrouwen het gekozen liedje te zingen, zal onze specialist jullie leren om de schaamte van je af te zetten en jullie allemaal te motiveren. Voor de beste entertainers in de groep ligt er een prijsje te wachten. Heel veel plezier tijdens deze wedstrijd.

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Delft
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsjes voor de winnaars
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan