Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeneverproeverij in Delft

Details over dit uitje

Dit gezellige groepsuitje van Prinsenstad Events mag niet missen tijdens een vrijgezellen- of afdelingsuitje. Jullie gaan met elkaar de lekkerste jenevers proeven om als echte jeneverkenners na ongeveer twee uurtjes de deur uit te lopen. Daarbij wordt door onze jeneverkenner ook nog eens veel informatie gegeven over de afkomst, proeftechnieken en verschillende smaken die te proeven zijn in de verschillende jenevers.

U kent vast al wel de oude- en/of de jonge borrel, maar wij noemen beide drankjes het 'kwaliteitsresultaat van een subliem destilleerprocedé'. Eigenlijk heeft iedere jenever wel een heerlijke smaak. Wist u trouwens ook dat in Den Haag één van de lekkerste jenevers verkocht wordt! Gewoon bij van Kleef!

Vraag één: wat is een hoofdingrediënt van jenever? De echte jeneverkenner die weet het wel, maar ook als beginner verlaat u met veel meer kennis de proeverij. Natuurlijk kunt u alle vragen afvuren op jullie jeneverexpert, die deze middag ook aanwezig zal zijn. Pas wel op dat na ongeveer 7 proefglaasjes u misschien met een lichte dubbele tong gaat praten waardoor u misschien iets minder goed te verstaan bent.

Geniet van de heerlijke borrels! Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een echte jeneverkenner
  • Ongeveer 7 proefglaasjes per persoon
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan