Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Delft

Details over dit uitje

Prinsenstad Events heeft voor jullie het gezelligste en warmste uitje van Nederland! Vanavond spelen jullie het Ik hou van Holland Dinerspel in Delft, waarbij jullie genieten van een heerlijk drie gangen diner en tussendoor worden de verschillende rondes gespeeld van het Ik hou van Holland Spel. Is jullie Nederlandse kennis up to date?

Jullie kennen vast wel populaire Tv-show 'Ik Hou van Holland', tijdens het spel behandelen we allerlei spelrondes met de meest uiteenlopende vragen. Zo testen we de algemene kennis, wordt jullie gevraagd verschillende woorden te spellen en zijn er uiteraard diverse muziekfragmenten. (meezingen mag). Het leuke is dat we jullie gezelschap opdelen in teams, zodat er een heuse strijd los zal barsten.

Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te genieten. Als het volgende gerecht geserveerd wordt, leggen we het spel gewoon even stil, zodat jullie ook nog lekker met elkaar kunnen kletsen. Aan het eind van het spelprogramma wordt het winnende team door de enthousiaste quizmaster in het zonnetje gezet met de enige echte Ik hou van Holland hoofdprijs.

Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Professionele Quizmaster
  • Uitgebreid winters 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Delft
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan