Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van de Kerst diner in Delft

Details over dit uitje

De Ik hou van de Kerst Diner Quiz van Prinsenstad Events belooft een gezellige avond te worden in hartje Delft, gebaseerd op het populaire Ik hou van Holland spel, met een gezellige kerst twist.

Als u een gezellig uitje zoekt met familie, vrienden of collega's, dan is dit zeker een arrangement die wij kunnen aanraden. Wij zullen zorgen dat niemand zich zal vervelen.

Tijdens deze avond staan er verschillende spelrondes op het programma. Tijdens het Ik hou van de Kerst spel zullen we de spelrondes een gezellig kerst tintje geven en gaan we leuke kerstfeitjes en kerst hits raden. Bent u een echte kenner?

Tijdens het spel delen we jullie gezelschap op in verschillende teams, waarvan één team het beste zal zijn en zij gaan naar huis met de Ik hou van de Kerst hoofdprijs. Winnen is natuurlijk altijd leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel gezelliger. Wij zorgen ervoor dat jullie kerst uitje in Delft er één wordt om nooit meer te vergeten. Ho, ho, ho…..

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Kerst attributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Locatie hartje Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan