7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 1 reviews
015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Grote Groepen Arrangement in Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement in Delft

Is het weer tijd voor het jaarlijkse afdelingsuitje, maar is jullie afdeling net iets groter dan normaal? Uiteraard is dit bij Prinsenstad Events geen probleem en hebben wij een geschikt arrangement voor jullie. Wij combineren het ontdekken van Delft met diverse culinaire stops en ook een leuk spelprogramma. Bent u klaar om Delft op een leuke manier te ontdekken?

09.30 – 10.30 Ontvangst

We beginnen de dag met een zoet en warm ontvangst in een restaurant in hartje Delft. Hier staat voor iedereen een vers stuk gebak klaar en een lekker kopje koffie of thee. Uiteraard hebben jullie ook de tijd om even gezellig te kletsen met elkaar.

10.30 – 12.30 Rondleiding door de stad

Na het ontvangst komen de gidsen jullie ophalen bij het restaurant en vanuit hier laten zij jullie alle leuke plekjes zien van Delft. Uiteraard kennen de gidsen de stad op hun duimpje en weten zij allerlei leuke anekdotes te vertellen. Na twee uurtjes wandelen zijn jullie helemaal op de hoogte van Delft!

12.30 – 14.00 Lunch

Na de rondleiding zullen wij het hele gezelschap weer bij elkaar verzamelen in een Delfts restaurant (uiteraard bij Prinsenstad Events naar keuze). Hier zullen jullie genieten van een heerlijke lunch. Hebben jullie zin in een lekkere broodjes lunch of is er meer budget beschikbaar en wordt er gekozen voor een twee of drie gangen lunch. Het is allemaal mogelijk.

14.00 – 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch komen de spelbegeleiders jullie ophalen bij de lunch locatie en zullen wij het gezelschap in groepjes opdelen. Het wordt namelijk tijd voor een competitie element tijdens jullie dagje uit. We gaan strijden voor de felbegeerde hoofdprijs! Er is keuze uit diverse spelprogramma’s en city games:

– Ratrace 88!
– Flikken
– Wie is de Rat
– Ik hou van Holland quiz? (binnenactiviteit)

Heeft u op onze website een ander spel gezien wat jullie graag zouden willen doen? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op en wij sturen u een voorstel op maat.

17.00 – 20.00 Diner

Uiteraard sluiten we de dag af met een heerlijk drie gangen diner, waarbij jullie gezellig met elkaar kunnen kletsen. Zit u met een winnaar van het stadsspel aan tafel?

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking en 1 drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Heerlijk 3-gangen diner of buffet
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan