Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Delft

Details over dit uitje

Is het weer tijd voor het jaarlijkse afdelingsuitje, maar is jullie afdeling net iets groter dan normaal? Uiteraard is dit bij Prinsenstad Events geen probleem en hebben wij een geschikt arrangement voor jullie. Wij combineren het ontdekken van Delft met diverse culinaire stops en ook een leuk spelprogramma. Bent u klaar om Delft op een leuke manier te ontdekken?

09.30 – 10.30 Ontvangst

We beginnen de dag met een zoet en warm ontvangst in een restaurant in hartje Delft. Hier staat voor iedereen een vers stuk gebak klaar en een lekker kopje koffie of thee. Uiteraard hebben jullie ook de tijd om even gezellig te kletsen met elkaar.

10.30 – 12.30 Rondleiding door de stad

Na het ontvangst komen de gidsen jullie ophalen bij het restaurant en vanuit hier laten zij jullie alle leuke plekjes zien van Delft. Uiteraard kennen de gidsen de stad op hun duimpje en weten zij allerlei leuke anekdotes te vertellen. Na twee uurtjes wandelen zijn jullie helemaal op de hoogte van Delft!

12.30 – 14.00 Lunch

Na de rondleiding zullen wij het hele gezelschap weer bij elkaar verzamelen in een Delfts restaurant (uiteraard bij Prinsenstad Events naar keuze). Hier zullen jullie genieten van een heerlijke lunch. Hebben jullie zin in een lekkere broodjes lunch of is er meer budget beschikbaar en wordt er gekozen voor een twee of drie gangen lunch. Het is allemaal mogelijk.

14.00 – 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch komen de spelbegeleiders jullie ophalen bij de lunch locatie en zullen wij het gezelschap in groepjes opdelen. Het wordt namelijk tijd voor een competitie element tijdens jullie dagje uit. We gaan strijden voor de felbegeerde hoofdprijs! Er is keuze uit diverse spelprogramma’s en city games:

– Ratrace 88!
– Flikken
– Wie is de Rat
– Ik hou van Holland quiz? (binnenactiviteit)

Heeft u op onze website een ander spel gezien wat jullie graag zouden willen doen? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op en wij sturen u een voorstel op maat.

17.00 – 20.00 Diner

Uiteraard sluiten we de dag af met een heerlijk drie gangen diner, waarbij jullie gezellig met elkaar kunnen kletsen. Zit u met een winnaar van het stadsspel aan tafel?

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking en 1 drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Heerlijk 3-gangen diner of buffet
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan