Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Delft Lunch

Details over dit uitje

Zijn jullie ook fan van Flikken op TV? Wij van Prinsenstad Events vinden het zo'n leuk programma dat we er een spelvariant op hebben bedacht! Nu hebben we het nog interessanter gemaakt, door er ook nog eens een heerlijke drie gangen lunch aan toe te voegen. Deze zullen jullie nuttigen in drie verschillende Delftse horecagelegenheden. Wie van jullie zijn uiteindelijk de beste detectives? We maken het jullie natuurlijk niet al te makkelijk, want wij willen graag uiteindelijk een moordlocatie, een moordwapen en uiteraard de moordenaar weten.

Flikken Delft is het best verkochte uitje bij Prinsenstad Events, waarbij jullie samen moeten werken om de antwoorden te vergaren. Teambuilding en gezelligheid is gegarandeerd dus!

Hoe ziet het programma er eigenlijk uit? Eerst zullen jullie een heerlijk gerecht geserveerd krijgen in het eerste restaurant. Daarna komt de begeleider jullie ophalen om het spel toe te lichten en de teams in te delen. Vervolgens is het tijd om te speuren door Delft! Na de eerste speurronde komen jullie aan in het tweede restaurant om te genieten van het hoofdgerecht, uiteraard kunnen jullie hier lekker met elkaar kletsen, maar pas wel op dat de concurrentie jullie antwoorden niet in handen krijgt! Vervolgens wordt het tijd voor de tweede spelronde die we af zullen sluiten in het derde restaurant. Hier krijgen jullie ook weer een heerlijk gerecht aangeboden en zal de begeleider het winnende team uitroepen. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis en kan het dossier afgesloten worden?

Veel plezier!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan