Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Delft

Details over dit uitje

Een fietstocht organiseren langs de mooiste monumenten en bezienswaardigheden van Delft? Bij Prinsenstad Events treft u enthousiaste gidsen die voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje op de tweewieler te boeken zijn. Elke fietstocht begint op een centrale plek in de stad waarna u kennis maakt met onze gids. Delft beschikt over een uitgebreid netwerk van fietsroutes en fietspaden zodat het altijd ontspannen fietsen is.

Van de Nieuwe Kerk op de Markt met het praalgraf van Willem van Oranje tot de Koninklijke Porceleyne Fles, de enige overgebleven aardwerkfabriek van Delft, de prachtige binnenstad biedt een breed scala prachtige gebouwen, monumenten, musea en bijbehorende verhalen. Jullie gids brengt jullie langs het mooiste dat Delft te bieden heeft en vertelt ondertussen wat boeiende verhalen over de historie en ontwikkeling van de ‘Prinsenstad’. Uiteraard fietsen jullie ook even over de campus van de technische universiteit.

De Fietstocht van Prinsenstad Events is elke dag te boeken. Uiteraard kunnen jullie deze rondleiding ook combineren met een lunch of diner.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route Informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan