Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Delftse Inburgeringscursus

Details over dit uitje

Altijd al in Delft willen wonen, of vind u de stad net zo fijn als wij dat vinden? Dan is de Delftse Inburgeringscursus de uitkomst! Deze middag geven we jullie een spoedcursus inburgeren in Delft met alle hoogtepuntjes van de stad!

13.00 - 15.45 uur Rondvaart en bezoek Porceleyne fles

Dé trekpleister van Delft mag natuurlijk niet missen. Waar onze stad zo enorm bekend om is. Delfts Blauw! We bezoeken vanmiddag de fabriek en jullie worden in stijl met een rondvaartboot gebracht en opgehaald.

15.45 - 17.15 uur Rondleiding door Delft

Vervolgens gaan we op pad met een professionele stadsgids van Prinsenstad Events. Deze gids zal jullie alle mooie plekjes van de stad laten zien met de leukste anekdotes en verhalen.

17.15 - 18.30 uur Smartlappen Zingen

In een gezellige Delftse gelegenheid wacht een accordeonist op jullie. Samen met hem worden de leukste levensliederen gezongen. Kent u de tekst niet? Uiteraard geen probleem. Wij zorgen voor tekstboekjes, zodat u met ieder lied mee kunt zingen!

Inclusief:
  • Tickets rondvaart
  • Entree Porceleyne fles
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Gezellige accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan