Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Delft

Details over dit uitje

Weten jullie veel over Nederlandse sporters? Organiseer deze quiz voor een uitje met een sportief tintje. De gezellige Sportquiz van Prinsenstad Events vindt plaats op een gezellig locatie in het centrum van Delft.

Er worden een aantal 'Ik Hou van Holland' elementen toegevoegd om de stemming er helemaal goed in te krijgen.

Er komen tijdens de quiz grotendeels vragen over Nederlandse sporters en hun bijbehorende sportprestaties aan bod, die jullie in verschillende teams dienen te beantwoorden. Wie heeft de meeste gouden medailles op de Olympische Spelen gewonnen? Wanneer was de laatste Elfstedentocht en door wie is deze gewonnen?

Er zijn voor u ook andere quizonderdelen bedacht en toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan 'petje op, petje af'. Er zal één team als beste uit de bus komen, maar zij moeten onderling nog strijden om de hoofdprijs. Wie kan zich aan het einde dé sportkenner noemen?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Locatie in het centrum van Delft
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitstapje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan