Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Speel het Crime City Dinner van Prinsenstad Events: een virtueel, hypermodern spel met GPS in Delft, Een spannende City Thriller in combinatie met een 3- gangen diner in drie verschillende restaurants. Dat is het Crime City Dinner van Prinsenstad Events!

Hoe zit het spel in elkaar? Het doel van dit spel is eenvoudig: Steel zo veel mogelijk buit. Samen met uw medespelers terroriseert u het centrum van Delft. Verzamel wapens, kraak kluizen en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Wie wordt de nieuwe beruchte straatbende? Uiteraard moet u wel rekening houden met de politie, zij zijn op de hoogte van uw aanwezigheid. Als u gepakt wordt moet u de corrupte agenten ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact met u bende leden via de portofoons, op deze manier kunt u de buit zo snel mogelijk laten groeien en eventuele gevaren tijdig signaleren.

Dit arrangement biedt u de ideale combinatie van spel en ontspanning. Wij zorgen namelijk dat u niet met lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken, zodat u van een voortreffelijk hoofdgerecht kunt genieten. We eindigen met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk dessert. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Crime City Dinner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Crime City Dinner Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Smartphones
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Indien u bereidt bent voor het minimale aantal deelnemers te betalen dan kunt u uiteraard ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan