Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Delft

Details over dit uitje

Zin in een crazzzzzyyyyy winteruitje? Dan heeft Prinsenstad Events voor jullie de crazy 88! winter edition ontwikkeld, waarbij jullie als een stelletje gekken door de stad opdrachten gaan uitvoeren. Welk team weet de meeste opdrachten correct uit te voeren?

Buiten is het koud, maar met het crazy 88! Winter Edition spel krijgen jullie het snel bijzonder warm (van het lachen). Dit spelprogramma zet jullie winteruitje volledig op zijn kop. Wat is het dan, hoor ik u denken? Met dit spelprogramma gaan jullie in teams van ongeveer 8 personen op pad met een aantal hilarische opdrachten die jullie met elkaar moeten uitvoeren. De ene is nog gekker dan de andere! Uiteraard willen wij wel bewijs hebben dat het is uitgevoerd, dus krijgen jullie een videocamera mee om alles te filmen.

Na twee uurtjes gekkigheid komen jullie weer bij elkaar in een gezellig restaurant, waar jullie een drankje aangeboden krijgen. Hier worden jullie filmpjes ook beoordeeld door de begeleider én natuurlijk wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs? Achteraf ontvangen jullie natuurlijk de filmpjes digitaal van ons, zodat er nog eens terug gekeken kan worden wat voor mafkezen jullie dit middag waren!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes worden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen 25,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan