Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Crazy, hilarische en vooral melige opdrachten uitvoeren in hartje Delft én genieten van een overheerlijk drie-gangen diner in drie verschillende restaurants. Dat is de Crazy Dinner Game van Prinsenstad Events! Uitdagend, maar vooral een zeer orgineel groeps- of bedrijfsuitje in het centrum van Delft.

Wij nemen jullie mee naar drie gezellige restaurants in Delft! Om vervolgens na elk gerecht weer keihard te knokken om als het beste team uit de bus te komen. Wij hebben allerlei gekke, spannende en ludieke opdrachten bedacht die jullie zullen gaan uitvoeren om zo veel mogelijk punten te scoren.

Wat voor opdrachten zullen jullie moeten gaan uitvoeren? We geven alvast een een indicatie betreft wat u kan verwachten. Wat dacht u van een oude dame of heer helpen oversteken, aanbellen bij een wildvreemde en vragen om een kopje koffie of een politieagent knuffelen. Uiteraard moeten alle opdrachten vastgelegd worden als bewijs, durft u het nog aan!?

Wanneer jullie in het laatste restaurant zijn aangekomen zal de begeleider jullie filmpjes uitvoerig bestuderen. Het team dat de opdrachten op de meest gekke manier uitvoert, wint de titel van dit enerverende avondje uit. Zij zullen uiteindelijk met de met de Crazy Dinner Game hoofdprijs naar huis gaan. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Achteraf de filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Crazy Diner:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens dit Crazy Diner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Indien jullie bereid zijn voor het minimum aantal deelnemers te betalen, dan kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan