Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij in Delft

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een dorstlessend arrangement en heeft u trek in biertje? Bij Prinsenstad Events kunt u een heerlijke bierproeverij boeken. Tijdens deze proeverij komt u erachter hoe bier nou eigenlijk tot stand komt. Welke ingrediënten zijn nodig om een biertje te maken en hoe wordt het nou eigenlijk geproduceerd? Onder leiding van een professional komt u alles te weten over, gist, hop, de verschillende graansoorten en al het andere dat komt kijken bij het produceren van een goed biertje.

Tijdens deze gezellige en informatieve bierproeverij worden enkele raadsels onthult. Bier brouwen werd eeuwen geleden al gedaan en het proces is in de basis nog hetzelfde, maar ieder merk heeft weer een eigen geheim. Wist u bijvoorbeeld ook dat Delft ooit dé bierstad van Nederland was? Ten slotte krijgt u vandaag wat prachtige anekdotes te horen en heft u vervolgens zelf het glas. Proost en heel veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door bierkenner
  • Proeven van diverse glaasjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan