Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Komische Portretten tekenen in Delft

Details over dit uitje

Altijd al met bewondering naar de karikatuur tekenaars gekeken in Montmartre bij Parijs? Prinsenstad Events geeft u nu de mogelijkheid om komische portretten te tekenen in hartje Delft! Deze middag krijgen jullie allerlei leuke tips om eventueel ook als komisch portret tekenaar aan de slag te gaan. Nu is het natuurlijk leuk om een portret te tekenen van een bekend persoon, maar het is natuurlijk nog veel leuker om iemand uit jullie groep te tekenen.

Uiteraard krijgen jullie eerst uitleg van onze vakkundige begeleider, die tot in de puntjes uit kan leggen hoe je een leuk portret krijgt. Wat doe je als eerste? Observeren natuurlijk! Wat in het gezicht van uw vriend, collega of familielid kunnen we eens uitlichten? Is het een iets grotere neus, een flapoortje of enorm dikke lippen? Die zullen natuurlijk ook terug komen in het portret. Aan de hand van een stappenplan laten wij de echte kunstenaar in u naar boven komen!

Of u daadwerkelijk talent heeft om de portretten te tekenen zal tijdens de workshop naar voren komen maar één ding is zeker; lachen is gegarandeerd.

Inclusief:
  • Professionele Komische Portret tekenaar
  • Locatie in het centrum van Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan