Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fotografie in Delft

Details over dit uitje

Tijdens deze Fotografie workshop van Prinsenstad Events leren jullie in korte tijd alle kneepjes van het vak. Jullie krijgen de kans om in korte tijd een top fotograaf te worden en zullen de prachtige stad Delft op de gevoelige plaat vastleggen.

Onze professionele fotograaf zal beginnen met een korte inleiding en uitleg. Hierin neemt hij ook wat tips mee over het maken van de mooiste foto's. Gedurende de workshop kunnen jullie deze tips gelijk toepassen. Jullie zullen foto’s van elkaar maken, maar ook een rondje door Delft lopen, om de omgeving op de foto te zetten. Tussendoor zal de begeleider jullie feedback geven op de gemaakte foto’s, zodat de kwaliteit snel verbetert kan worden. Door zo veel mogelijk te oefenen krijgen jullie het fotograferen goed onder de knie.

Deze workshop bieden wij aan voor maximaal 20 personen per groep. Dit aantal word aangehouden zodat iedere deelnemer voldoende aandacht kan krijgen. Zijn jullie wel met een grotere groep, dan kunnen jullie uiteraard nog een ander arrangement kiezen en dit met elkaar afwisselen. Bij Prinsenstad Events weten we wel een oplossing!

Heel veel plezier!

Inclusief:
  • Workshop begeleider
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Bij de workshop zijn geen camera's inclusief. Deze dienen jullie zelf mee te nemen. (pocketcamera, spiegelreflex of tablet)

Prijs

Éénmalig € 349,50 excl. BTW - per groep, maximaal 20 personen

Reservering voor grotere groepen:

Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het natuurlijk mogelijk om een 'afwissel arrangement' te organiseren in combinatie met een ander arrangement uit ons aanbod.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan