Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Delft

Details over dit uitje
Workshop Etiquette in Delft

 

 

Wilt u uw tafelmanieren bijspijkeren, uw conversatietalent ontwikkelen en hoffelijkheid de normaalste zaak van de wereld maken?

De Etiquette workshop van Prinsenstad Events geeft nieuw zelfvertrouwen en verbetert uw sociale vaardigheden in de omgang met relaties. Moderne etiquette geven richtlijnen hoe u zich in gezelschap gedraagt en hoe u uw van nature aangeboren talenten kunt gebruiken. Door het inzetten van de juiste etiquette op het juiste moment bereikt u gewoon meer, zowel privé als zakelijk!

Heren, houden jullie nou wel of niet de deur open voor een dame en gaan we nou naar de wc of naar het toilet? Dames, betalen jullie nu wel of niet de rekening op een eerste date? Het zijn van die vragen waar onze etiquette specialisten zeker een antwoord op hebben! Deze workshop is natuurlijk ideaal voor grotere gezelschappen die etiquette op een feestelijke manier onderling willen oefenen. Ook leuk voor een uniek vrijgezellenfeestje of een chique bedrijfsuitje!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in centrum van Delft
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan