Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Breakdance in Delft

Details over dit uitje

Dit is uw kans om de aller tofste breakdance moves te leren. Tijdens deze workshop van Prinsenstad Events leren jullie op een perfecte manier de zwaartekracht te beheersen en jullie balans te bewaren.

Onder leiding van een professionele ‘breakie’ leren jullie vandaag de coolste moves. Dit is een uitje waar je al je vrienden, familie en collega’s mee naartoe kunt nemen.

Bij deze workshop is het letterlijk Dance till you drop! Breakdancen is ooit over komen waaien uit Amerika en is nooit meer verdwenen. Deze trend is een blijvertje geworden, dus hebben wij er een leuke workshop voor bedacht. Jullie leren tijdens deze workshop verschillende onderdelen van het breakdancen, denk bijvoorbeeld aan de spectaculaire spins, 6-step en India Step. Niets is te gek vandaag.

Jullie worden door onze breakdancer ontvangen op een gezellige locatie in hartje Delft. Waar alle moves geleerd en vertoond kunnen worden.

Wellicht zeggen de onderdelen u niet veel, dus is het hoog tijd om de workshop te boeken en jezelf onder te dompelen in deze breakdance cultuur. Veel breakplezier!

Inclusief:
  • Breakdance lessen door een geoefende B-boy
  • Locatie Delft
  • Te organiseren op het door jullie gewenste tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u gewoon voor minder personen boeken.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan