Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunch in Delft

Details over dit uitje

De Wie is de Rat Lunch van Prinstenstad Events is het leukste spel met uitdagende opdrachten om te ontdekken wie de rat is in het team. Verrukkelijk eten op drie verschillende locaties en op zoek naar een rat? Klinkt niet zo leuk, maar wij weten daar wel raad mee!

In drie restaurants naar keuze kunnen jullie, tussen de verschillende spelrondes door, genieten van een overheerlijk voor jullie samengesteld menu.

Probeer al je teamgenoten goed in de gaten te houden. Jullie krijgen diverse opdrachten, breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten voor jullie kiezen, die elkaar in een rap tempo opvolgen. Het is de bedoeling dat jullie de opdrachten zo snel en zo goed mogelijk uitvoeren, maar hier probeert de rat natuurlijk een stokje voor te steken.

Terwijl jullie genieten van het dessert in het laatste restaurant wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Ook wordt de beste rat van de dag gekroond. Deze beste rat mag dan natuurlijk ook al zijn hilarische streken aan de rest van de groep onthullen.

Succes en veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan