Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappenboot bij Delft

Details over dit uitje

Is het tijd voor een feestje of bedrijfsuitje? Dan kunt u nu bij Prinsenstad Events de Smartlappenboot reserveren voor een gezellig feestje met een Hollands tintje. Wij varen vandaag door het prachtige Westland en natuurlijk langs het centrum van Delft.

Wij organiseren voor jullie een comfortabele boot, een gezellige accordeonist en tekstboekjes, zodat iedereen gezellig mee kan zingen. Kent u de bekende smartlappen nog? Vast wel! Iedere generatie groeit er uiteindelijk toch mee op. Weet u de tekst even niet meer, dan kijkt u gewoon even in het tekstboekje en pakt u de draad weer snel op! Tijdens de vaart kunt u ook nog eens genieten van een heerlijk drankje. (niet inbegrepen in de prijs)

Tussendoor dobberen wij vanuit Delft richting Den Haag of Rotterdam en kunt u onbeperkt meezingen. De Delftse vaarwateren bevaren wordt helaas lastig, omdat onze boot te groot is voor de smalle grachten. Veel plezier!

Boot informatie:

In Delft wordt gebruik gemaakt van open boten, die bij slecht weer met een dik zeil overdekt kunnen worden. voor een gesloten boot wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Boothuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan