Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding door Delft

Details over dit uitje

De bekendste monumenten en de mooiste verhalen van Delft ervaar je tijdens de rondleidingen en stadswandelingen van Prinsenstad Events. Wij voorzien elk groepsuitje of bedrijfsuitje met één van onze professionele gidsen. Boeiende anekdotes worden afgewisseld met verhalen over Delft in de Gouden Eeuw. Hoe werd Delft de wereldwijd bekende universiteitsstad die het nu is? Waar en hoe werd Willem van Oranje om het leven gebracht en waarom is Delfts aardwerk nog steeds zo populair over de hele wereld? Het zijn maar een paar van de vragen die tijdens deze rondleiding aan bod komen.

De Nieuwe Kerk met het praalgraf van Willem van Oranje, het Prinsenhof, de Oostpoort en de diverse hofjes, in Delft kan je je ogen goed de kost geven. Op een centrale plek in de stad worden jullie als groep ontvangen door onze gids. Daarna volgt een gezellige wandelroute over de grachten en pleinen van Delft. Af en toe wordt even stil gestaan voor een boeiende anekdote.

Deze rondleiding van Prinsenstad Events is elke dag te boeken. Uiteraard kunnen jullie deze rondleiding ook combineren met een lunch of diner.

Inclusief:
  • Professionele privé gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route Informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan